joi, 24 martie 2011

APPW spune prezent targului Construct Expo din aprilie!

Va invitam sa discutati fata in fata cu specialistii APPW in constructia pentru piscine si wellness la targul care se va desfasura la Romexpo in perioada 13-17 aprilie 2011.
Consideram ca discutiile fata in fata sunt esentiale in realizarea unui proiect, de aceea vom fi prezenti in standurile numerele 14-16 in Pavilionul central, unde va asteptam cu ofertele de piscine, saune, spa, echipamente si produse de tratare a apei pentru sezonul 2011.
Veniti sa ne cunoasteti, sa ne vedeti lucrarile si sa va ajutam la propriul dvs. proiect.
Inspirati-va din cateva dintre lucrarile membrilor nostri!
piscina_privata
piscina_exterioara
spa_interior

Echipa APPW

15 companii europene au participat la a 2-a editie a Conventiei internationale de Afaceri pentru Piscine si Wellness

Evenimentul B2B s-a desfasurat in perioada 15-16 februarie 2011 la Ramada Parc Hotel din Bucuresti si a adus fata in fata firme producatoare de echipamente si materiale pentru piscine din Europa precum si 22 de companii din toata tara. Printre participanti s-au numarat companii din piete ajunse la maturitate precum Spania, Italia, Franta, Germania si Marea Britanie. Acestea ofera produse de calitate, dezvoltate conform standardelor europene, printre care echipamente de electroliza a sarii si management al calitatii apei, sisteme de iluminat subacvatic si de intretinere etc.
 
“Ca asociatie ne-am dorit sa putem ajuta  la dezvoltarea pietei de piscine si wellness din Romania. Prin urmare, primul pas a fost facilitarea relatiilor de business intre companiile europene din domeniu care cauta distribuitori in zona Europei de est si profesionistii romani”, afirma Cristina Grigorescu, Presedinte APPW.
Reactiile pozitive au existat atat din partea participantilor cat si a vizitatorilor. “Ma bucur sa constat ca firme importante de piscine din Europa privesc cu interes piata din Romania si ca de acum inainte putem discuta cu acestea atat la targurile internationale precum Barcelona sau Lyon dar si local”, Sorin Curca, Administrator Piscine Speranta Service.

“Succesul evenimentului  este o incurajare pentru  APPW, care schiteaza deja planul celei de-a 3-a editii a conventiei de afaceri din acest domeniu” continua Cristina Grigorescu.
Acest tip de eveniment face parte din strategia APPW de informare si stimulare a oportunitatilor de comert international si a pietei piscinelor si wellness-ului din  Romania.

conventia_de_afaceri sugar_valley  
corelec ps-pool_equipment  
swimming_pool_event business_swimmingpool